Kotitalousvähennys

[seopress_breadcrumbs]

Kotitalousvähennys takan hankintaan tai hormien kunnostukseen

 

kotitalousvähennystä on mahdollista saada kotitaloustyöstä, joka teetetään kotona tai vapaa-ajan asunnossa, esimerkiksi mökillä. Tämänkaltaista työtä ovat siivous, lastenhoito, asunnon remontointi ja tietotekniikkalaitteiden asennus. Meidän tekemiemme töiden tapauksessa, esimerkiksi hormien tai takan kunnostaminen tai asennus kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin.

Kuinka paljon vähennystä voi saada?

 

Kotitalousvähennystä voi saada maksimissaan 2 250 euroa yhden vuoden aikana. Kotitalousvähennyksen omavastuuosuus on 100 euroa henkilöä kohden vuodessa. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten voit saada esimerkiksi puolison kanssa yhteensä 4 500 euroa vähennystä. Jos 2 250 euron raja ei ylity, kannattaa vähennys hakea vain yhdelle henkilölle. Tällöin omavastuu vähennetään vain kerran.

Kun ostat kotitaloustyön yritykseltä, joka on merkitty ennakkoperintärekisteriin, voit vähentää työn arvonlisäverollisesta osuudesta 40 %.

Esimerkkilaskelma

Pönttöuuni 2000/700mm 2990 € hinnasta 1495 € saa vuonna 2020 vähentää 40 %, josta omavastuuosuus on 100 € eli verotuksessa saa takaisin 498 €.

Kerromme mielellämme, miten voit hyödyntää kotitalousvähennystä hankkiessasi tai huollattaessasi takkaa, uunia tai hormeja. Ota yhteyttä niin annamme reilun ja rehellisen tarjouksen!

Tupa Uunit Oy

Hermannintie 15

11710 Riihimäki

Myynti

Petri Pakarinen
puh. 040 511 9105
petri.pakarinen@tupauunit.fi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tupa Uunit kartta - Hermannintie 15, Riihimäki